Καλώς ήρθατε στην Allbox – Συσκευασίες Χάρτου & Εκτυπώσεις!

Το 1976 ο ιδρυτής της Allbox Ιωάννης Εμμανουηλίδης ξεκίνησε τη διαδρομή του με ένα μικρό εργαστήριο χάρτινων συσκευασιών στη Θεσσαλονίκη. Η φιλοδοξία και αποφασιστικότητα του, οδήγησαν στη τωρινή θέση της εταιρίας ως μία από τις πιο ανεπτυγμένες μονάδες επεξεργασίας χάρτου στην Ελλάδα.


Η Allbox επικεντρώνεται συνεχώς στη βελτιστοποίηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της.

Ο πρωτεύον στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, παρέχοντας προϊόντα που πληρούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις τους στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Αυτό επιτυγχάνεται ερευνώντας ακατάπαυστα τις ανάγκες τις αγοράς, προχωρώντας σε διορθωτικές κινήσεις, συνεχώς και μεθοδικά εκτιμώντας την απόδοση του εργατικού δυναμικού σε συνδυασμό με παροχή συνεχούς εκπαίδευσης.

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παράγουμε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, χτίζοντας με αυτό τον τρόπο σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

H εταιρία εφαρμόζει Σύστημα διαχείρησης για την Ασφάλεια των Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 22000 : 2005 καθώς και Σύστημα για την Ποιότητα σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001 : 2008 από τον Οργανισμό Πιστοποίησης TUV AUSTRIA HELLAS.
Τελευταία Νέα